De AIX rosé Tour is een luxe tour van Floating Amsterdam. Met de AIX rosé Tour maak je een rondvaart door de iconische grachten van Amsterdam onder het genot van een AIX rosé. AIX rosé geeft het speciaal tintje aan deze tour. Ieder jaar wordt AIX rosé verkozen tot één van de lekkerste roséwijnen, welke wordt vervaardigd met de de beste druiven, zoals cabernet sauvignon, grenache, cincault en carrignan. Een droge, frisse wijn met de unieke smaakcombinatie van o.a. rode bessen, abrikoos, pruimen, karamel en specerijen. Een heel unieke ervaring dus voor klanten om een prive luxe sloep te huren en in alle rust deelgenoot te zijn van het prachtig schouwspel dat Amsterdam te bieden heeft.

 

Rondvaren met AIX rosé

Tijdens de AIX rosé Tour gaat de livegids in op de rijke geschiedenis van Amsterdam, welke wordt weerspiegeld in de vele duizenden monumenten. Van de 17e-eeuwse grachtengordel en haar grachtenpanden tot de architectonische hoogstandjes uit de daaropvolgende eeuwen. Je geniet van een luxe tour, met een luxe open sloep, die voorzien is van comfortabele loungekussens, een prefect bevoorrade bar, en een goede service in een hygiënische omgeving. Floating Amsterdam gaat in hun dienstverlening voor perfectie en maakt daarom ook gebruikt van de beste producten om te voorzien in de behoeften van de klanten. Zelfs, de route met  de AIX rosé Tour kan door jou worden bepaald. Je kunt met de schipper overleggen, welke route je tijdens de AIX rosé Experience Tour, wenst.

 

Kiezen voor eigen AIX rosé arrangement

Je kunt voor het AIX rosé arrangement kiezen en het geheel wensenpakket zelf samenstellen, om te komen tot een privé rondvaart in optimale luxe. Bij de AIX rosé Tour, staat ook de persoonlijke benadering bij Floating Amsterdam hoog in het vaandel. Je bent verzekerd van een uitstekend onderhouden boot, voorzien van een elektrische overkap en een ervaren schipper. Het bedieningspersoneel voorziet je daarbij van drankjes, hapjes en mooie verhalen over de stad. En, jawel je wordt koninklijk onthaald en aan alle kanten in de watten gelegd tijdens deze AIX rosé Tour! Comfortabel een uur lang genieten van de privé rondvaart in optimale luxe. Zachtjes nippend aan een tongstrelende AIX rosé. 

 

Afvaartlocatie
Floating Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 30A
1012 GD Amsterdam