Dance festival Zwolle

Trots maken we de volgende naam voor onze mainstage bekend: The Partysquad! Met The Partysquad creëert Veldtrip de vetste zomerparty om jouw zomer mee te starten. Met hun unieke set zorgt The Partysquad voor een onvergetelijke start van jouw zomer!

Eclectic House

The Partysquad staat al jaren bekend om hun unieke eclectic/house stijl en blijven daarmee vernieuwen. 10 Jaar geleden stonden ze al hoog in de top 40 ranglijsten in Nederland. Sindsdien hebben ze nog veel meer nationale en internationale hits gemaakt. Ze zijn niet meer weg te denken in de festival scene. In 2016 vierde The Partysquad hun 10-jarig bestaan en sindsdien wordt er gesproken over een nieuw album. Er verschenen singles als Plakken, C’Est La Vie, Tongen, Lit en Klusjesman. Op 20 april kwamen ze met hun nieuwe album: De Nachtwacht.

52 artiesten op 20 tracks

In de loop van hun carrière hebben de mannen van The Partysquad al vele samenwerkingen gehad met verschillende artiesten. Zo hebben ze samen gewerkt met Ali B en Yes-R (Rampeneren), Gers Pardoel en Reverse (Ik ga hard), Afrojack (A msterdamn) en Boaz (Oh My). Met hun nieuwe album genaamd De Nachtwacht, pakt The Partysquad flink uit! De 20 tracks op het nieuwe album zijn gemaakt in samenwerking met maar liefst 52 artiesten waaronder Lil Kleine, Sticks, Hef, Bizzy en Ali B.