INFO

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 6 juli 2018
Deuren open: 14:00
Deuren sluiten: 23:00

Let op: binnen is binnen! Zodra je binnen bent kun je niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

LOCATIE

Veldtrip Festival wordt gehouden bij de Wijthmenerplas in Zwolle. Dit is de mooiste evenementenlocatie van Zwolle en omstreken!

Veldtrip Festival
Zalnéweg 102
8026 PZ Zwolle

Volg bij aankomst de borden naar je bestemming.

LEEFTIJD

Veldtrip Festival is voor volwassenen, dat betekent dat je minimaal 18 jaar moet zijn. Ben je dus geboren op of voor 6 juli 2001: welkom! Ben je geboren na 6 juli 2001: we hopen je zodra je 18 jaar bent te mogen begroeten als bezoeker.

TICKETS

Volg onze website en socialmedia voor de start van de kaartverkoop voor Veldtrip Festival 2019

Areas

dance-festival-zwolle

De Veldtrip mainstage is ‘the place to be’! De dreunende beats van onze DJ’s zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Ondersteund door een spetterende lichtshow en talloze special effects is dit niet voor niets de Main Stage!

dance-festival-zwolle

Hard, harder, hardst…. Dat is de beste omschrijving voor deze stage. Aangevuld met een flitsende lichtshow en special effects is deze stage de thuisbasis voor de muziekliefhebber van de wat stevigere muziek. Onze DJ’s en MC’s brengen je naar hogere sferen.

dance-festival-zwolle

Onze derde stage wordt gehost door Ravedans. Aankleding, DJ’s en techniek zijn volledig naar hun ideeën gerealiseerd en zorgen hiermee voor een zwierend elektronisch muziekfeest, genaamd ‘Atlantis’! Flamboyant, uitbundige aanpak met confettiregen, opblaasbeesten, carnaval acts en de beste beats.

dance-festival-zwolle

Boombox! In samenwerking met Jump to the Beat hebben wij een stage gecreëerd vol met de lekkerste house- en dancemuziek. Het dancefestival uit Mariënheem creëert hier een heerlijke dancevibe waarop je compleet los kan gaan. Afsluiters op deze stage zijn de Freestyle Maniacs!

dance-festival-zwolle

Onze Kabelbreuk stage zal de dag gevuld zijn met de dikste beats in de Drum & Bass. Ztrapped zal deze stage hosten en zorgt voor de vetste bassline die je hier wilt horen. We beginnen met zomerse vrolijke Liquid/Reggae. Het tempo zal samen met de bass in de loop van de dag steeds verder opbouwen om uiteindelijk af te sluiten met Tech/Darkstep en Neurofunk.

festival-zwolle-dance

Tijdens je wc-bezoek op Veldtrip Festival hoef je niks te missen van de festival sfeer. Toiletgroove zorgt voor een aangename sfeer tijdens je toiletbezoek. Je zult versteld staan van hoe leuk het is om naar de wc te gaan!  Toe de Loo!